Marketing

Elitna prostitucija je već dugo jedna od glavnih tema u medijima, mada malo ko o tome otvoreno govori kao što je to nedavno učinila Elektra Elite.

Bez dlake na jeziku priznala je da godinama radi kao prostitutka u Švicarskoj, ali i da je takozvana elitna prostitucija i te kako prisutna na javnoj sceni.

– Djevojke koje se bave ovim poslom u Srbiji, ima ih puno, neke su udate, neke su majke, a neke ne žele da to ikada sazna njihova familija. Bave se skriveno. One nikada neće da izađu na vidjelo, ali će od velike pomoći biti za sve djevojke ako se legalizuje prostitucija. Legalizaciju je teško ovdje sprovesti jer tu su zakoni, crkva. Ipak, postoje neke druge stvari koje mogu da se naprave da bi mogle da rade normalno – počela je priču, a potom uspjela sve da šokira jednom informacijom.

– Balkan trenutno broji 35. 000 prostitutki. Pa zamislite taj broj, to su dvije pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švicarskoj što plaćam – istakla je za medije.

S obzirom da je pojam „elitna prostitucije“ veoma čest, Elektra se nije libila da do detalja objasni šta to zaista znači.

– Elitna prostitucija ne postoji nigdje u svijetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo ljepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka djevojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze sa vezom. Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 eura, obje su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste – objasnila je Elektra.