Naslovnica Top vijesti Detalji krvavog pira u Petrovu: Komšiju ubio s leđa, ispalio rafal u...

Detalji krvavog pira u Petrovu: Komšiju ubio s leđa, ispalio rafal u njega

PETROVO – U Radislava Nedića (64) komšija Radomir Radovanović (52) ispalio je rafal sa leđa iz automatske puške i nanio mu šest prostrijelnih rana u grudnom košu, jednu u predjelu glave i lijeve ruke i tom prilikom ubijeni Nedić je zadobio i okrznuće prsta lijeve ruke.
Potvrđeno je za “Nezavisne novine” nakon obdukcije tijela Nedića kojeg je juče u selu Kakmuž kod Petrova ubio komšija Radovanović koji je u ovom krvavom piru ranio Dražena Dujkovića (43). Radovanović je potom otišao u svoje dvorište gdje se ubio pucajući sebi u glavu.

Ranjeni Dujković je kako saznajemo stabilno, a zadobio je povredu ramena i ruke.

Motiv ovog krvavog zločina je kako saznajemo sukob sa komšijama u vezi sa lokalnim putem koji je navodno prelazio preko njegove zemlje. Kako su rekli izvori “Nezavisnih novina” napadač je došao do Dujkovića sa kojim je imao nesuglasice.

“Prema dosadašnjim informacijama ubijeni Nedić vjerovatno i nije bio meta napadača, ali se tu našao kada je Radovanović otvorio vatru te ga je ubio”, rekli su naši izvori.

Kako saznajemo, iako, ranjen Dujković je od napadača uspio pobjeći i sakrio se u jednu kuću.

Ovaj zločin je šokirao mještane koji u nevjerici prepričajavu da ovako nešto nije zapamćeno.

“Ranjeni čovjek je krvario i zapomagao. Bilo je kao u filmu. U selu je zavladala panika, ljudi su se istraumirali. Sva sreća da se sakrio kod komšija da sačuva živu glavu. Mještani su kasnije morali mjeriti krvni pritisak jer im je bio loše, bili su prestrašeni”, rekli su izvori “Nezavisnih novina”.

Navodno je na mjestu pucnjave bilo još mještana koji su na sreću izbjegli još veću tragediju, a napadač je otišao kući i počinio samoubistvo.

Policiji je u nedjelju oko 11.30 časova prijavljeno da se u Kakmuž kod Petrova desilo ubistvo, ranjavanje, te samoubistvo.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su odmah po prijavi postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je ubijen N.R., a ranjen D.D., obojica iz Petrova.

“Utvrđeno je da je izvršilac R.R. koje je nakon toga izvršilo samoubistvo. Policijski službenici su pored tijela R.R. pronašli automatsku pušku. Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, navode iz policije.