Naslovnica Vijesti Detalji tragedije kod Prijedora: Žena koja je pronađena mrtva u bunaru počinila...

Detalji tragedije kod Prijedora: Žena koja je pronađena mrtva u bunaru počinila samoubistvo?

Starica S. S. (72), koja je mrtva pronađena u bunaru u naselju Pejići kod Prijedora, najverovatnije je počinila samoubistvo.

Njeno tijelo izvukli su jučer pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, nakon što ih je njen brat obavijestio o njenom nestanku.

“Brat nestale žene nas je pozvao i zamolio da provjerimo napušteni bunar u blizini njihove kuće, jer je posumnjao da se u bunaru nalazi tijelo. Izlaskom na teren utvrđeno je da se u bunaru nalazi tijelo, nakon čega su o tome obavijestili policiju, a potom oko 19.30 sati izvukli tijelo”, rekao je starješina pomenute vatrogasne jedinice Radovan Martić.
Policijskoj upravi Prijedor kazali su da je uviđajem utvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, piše Glas Srpske.

“Policijskoj upravi Prijedor 3. decembra oko 15.50 sati prijavljeno je da je u mjestu Pejići u bunaru zatečeno tijelo osobe S. S. iz Pejića.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici PU Prijedor, a uviđaju je prisustvovao i doktor mrtvozornik doma zdravlja Prijedor”, rekli su u policiji i dodali da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor.