Marketing

Jedna od reakcija stiže i od borca Armije RBiH i ratnog vojnog invalida Saše Đermanovića (PMP), koji je na listi Bh.bloka na proteklim izborima u Mostaru osvoji veliki broj glasova i zazueo drugo mjesto na listi, ali zbog nacionalnih kvota nije ušao u Gradsko vijeće.

– Fašistički izljevi terorizma na građane grada, tako ja to vidim! Nevjerovatno je šta se dozvoljava ovim jazavcima koji nisu svjesni šta im se može dogoditi! Onaj ko ih gura da napadaju tudju imovinu, ako ništa trebao bi im objasniti da tamo gdje napadaju ima ljudi koji nose ratne traume 93-će, neko će vas jedan dan jadni ne bili, sačekati i naslagati ko bilje, ne zato što on to želi, već zato što mu kopate po ratnim traumama i napadate na imovinu i familiju!, napisao je Đermanović i dodao:

– I ne želim puno o ovim kukavicama pisati, šta je bola Hurda, oštro osudjuješ, ovo je tvoje i tvoje stranke maslo,sve mehanizme koje je Safet Oručević sa svojim saradnicima izdogovarao i isplementirao,ti i takvi ste za zelenim stolom prepustili drugoj strani,vi za vi fotelja i kriminala koji provodite u ovom gradu već decenijama!Rušite ovaj grad i ovu državu viza vi svog mala,oglašavate se pizdastim šturim saopštenjima,dok gradjani trpe poniženje u svom na svom! Dajte ostavke jer ste nesposobni da uredite ovaj grad po zakonu,ne znam šta još treba da se kaže,ili se čeka da neko pogine,možda je toj vašoj SDA-HDZ osovini u cilju?!Mislim da vam je odzvonilo,i onima kojima nije bilo jasno,sad vide kome su dali glas i koliko ih taj glas štiti!