Marketing

Predsjednik RS Milorad Dodik (SNSD) optužio je nekadašnjeg člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da cijeli život ispunjava želje stranaca i da najveća štetočina koju je RS imala.

On je naveo da Ivanić cijeli život živi lijepo i udobno na račun RS.

– Biti u poziciji raditi za svoj narod, a odabrati suprotno, zato što je lakše, i njemu lično bolje, ćutati i odobravati, i nakon svega toga pričati o nekom poštenju, pa to može samo Mladen Ivanić. Prodao je sve što se moglo prodati kada je imao priliku da se nešto pita, nekada zbog svojih plitkih ličnih želja, a češće zbog neznanja, nesposobnosti i ljenosti. Sve ovo vrijeme popravljamo brljotine i štetu koju je napravio RS. Misli da je pokupio svu pamet svijeta i jedino što zna da radi je da priča i izmišlja, a kad treba raditi nešto ozbiljno, nigdje ga nema.

Takvi poput njega uvijek su čekali druge da naprave prvi potez da bi oni mogli nešto pričati, sami nikada nisu ništa pokrenuli. A kako i može ići naprijed neko ko samo razmišlja o sebi i priča o svojoj pameti, i nikog i ništa ispred sebe ne vidi. Obrazovanje bez kartera ne vrijedi ništa i Mladen Ivanić je osoba koja to najbolje odslikava. Čak nije uspio da održi svoj profesorski status i izbačen je sa državnog fakulteta jer je ljenguza koja nije ispunjavala potrebne standarde i kvalifikacije. Na taj način doveo je generacije studenata, koji su završili fakultet gdje je dotični bio lažni profesor, do toga da im se ospore diplome jer lažni profesor Mladen Ivanić nije imao kvalifikacije, a time ni pravo da ih ocjenjuje.

Ne radi se samo o Borenoviću, Crnatku i Trivić, nego o hiljadama studenata kojima je Ivanić Mladen, lažni profesor, doveo u pitanje diplome. Vjerujem da će nadležna inspekcija reagovati na ovaj lopovluk Mladena Ivanića, lažnog profesora, ljenguze opšteg tipa – naveo je Dodik.