KOMPANIJA IZ KALESIJE ZADOVOLJILA SVE POTREBNE USLOVE

Marketing

Kompanija C. P. A. iz Tojšića u Kalesiji zadovoljila je sve potrebne uslove i kvalifikovala se za dalje faze pregovora o štampanju glasačkih listića za predstojeće lokalne izbore.

Saopšteno je to iz Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine nakon što je istekao rok za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za štampanje i pakovanje glasačkih listića.

“U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici CIK BiH”, saopšteno je iz CIK BiH.

U saopštenju se dodaje da će C. P. A. biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je jučer u 14 sati.

Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C. P. A. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju. Ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena je zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka, prenosi Srna.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV.