Naslovnica Top vijesti Mijatović: “Ja kao Dodikov čovjek i ubačeni element SANU i BIA-e koji...

Mijatović: “Ja kao Dodikov čovjek i ubačeni element SANU i BIA-e koji će dovesti srpske specijalce na Vraca, ja kao izdajnik srpskog naroda svim ‘patriotama’ u RS i FBiH želim…”

Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović na svojoj Facebook stranici se oglasio povodom nadolazećeg Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Da nam živi vjekovima jedina domovina Bosna i Hercegovina

Ja kao Dodikov čovjek, ja kao ubačeni element SANU-a i BIA-e, ja kao kukavičje jaje, ja kao konvertit, ja koji ću dovesti srpske specijalce na Vraca, ja kao izdajnik srpskog naroda, svim “patriotama” u RS i FBiH želim što prije da nestanete sa političke scene i nađete odgovarajuću terapiju, jer ste vi živi dokaz da nije bolest sve što boli.

Ja kao Vojin Mijatović, sin Branislave i Dobrivoja, ja kao 100% Srbin, 101% Bosanac, ja kao zamjenik premijera i ministar u Vladi Federacija BiH, ja kao potpredsjednik SDP BiH, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitam Dan nezavisnosti BiH.

Vrijeme naše zajedničke države tek dolazi, ona će biti naša zajednička, zemlja ljubavi i uvažavanja, na žalost mnogih “velikih patriota” svih konfesija i etnonacionalnosti.