Naslovnica Top vijesti NOVI DETALJI ISTRAGE O UBISTVU DOBOJLIJE: Sašu trovala kćerka (14) lijekovima koje...

NOVI DETALJI ISTRAGE O UBISTVU DOBOJLIJE: Sašu trovala kćerka (14) lijekovima koje je nabavila njena tetka

Limunadu je dala svom ocu u namjeri da ga tako omami i uspava

 

Pritvor do 30 dana određen je osumnjičenima za surovo ubistvo Saše Kulišića iz Doboja, koji je pronađen mrtav u šumi 30. januara. Nedugo nakon pronalaska tijela, uhapšeni su Sašina supruga Andrea K. i Dražen L. (19), sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi.

Potom je privedena i Sašina maloljetna kćerka (14), zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu oca.

Kako je danas saopšteno iz suda, osumnjičenima se stavlja na teret da su u tačno neutvrđenom vremenskom periodu od 29. januara 2024. godine do 30. januara 2024. godine, po prethodnom dogovoru zajedno sa malkoletnom kćerkom prvoosumnjičene Andree K., a u namjeri da Sašu liše života, dana 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je kćerka, kako se sumnja, usitnila veći broj tableta naziva “Treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi a po dogovoru sa majkom i Draženom, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca i u vodu, od koje je poslije napravila limunadu, sipala prah.

“Limunadu je dala svom ocu u namjeri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su kćerka i prvoosumnjičena A. K. i u ranijem periodu davale oštećenom K.S. a da on za to nije znao, da bi nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni S. K. zaspao, ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost kuće maloljetnoj devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao oštećeni K.S. gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom marke odvezli”, navodi se u saopštenju.

Kada su stigli u blizinu izletišta Preslica, tu su Sašu, kako se vjeruje ubili.

“Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usljed razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu”, ističe se dalje u saopštenju.

Podsetimo, ekipa Telegraf.rs trenutno je u Doboju, gdje smo razgovarali sa komšijama i prijateljima ubijenog Saše, ali i sa ocem Dražena L. koji se sumnjiči za ubistvo.