Naslovnica Globus PODVALE U TRGOVINAMA Horor u frižideru: Kupila na akciji maslac hrvatskog proizvođača...

PODVALE U TRGOVINAMA Horor u frižideru: Kupila na akciji maslac hrvatskog proizvođača i šokirala se kada ga je otvorila!

U navali poskupljenja kupci posežu za proizvodima na akciji, prisiljeni više gledati cijene nego kvalitetu proizvoda. I inspekcije kao da su fokusirane više na cijene nego na kvalitetu. U svemu tome dogode se kojekakvi, pa i teži propusti.

Ova priča dolazi iz Splita, iako se slične stvari znaju desiti i u bh. trgovinama…

Jedna gospođa je prije nekoliko dana na sniženju kupila maslac jednoga hrvatskog proizvođača. Provjerila je datum i vidjela da rok upotrebe još nije istekao, piše Slobodna Dalmacija.

– Nikada u životu mi se nije dogodilo nešto slično, a živim već poprilično dugo. Maslac sam bacila, jer se nisam mogla sjetiti u kojoj od tri trgovine sam ga kupila, a nisam imala vremena obilaziti ih. Prilažem fotografiju, koja je zastrašujuća, i fotografiran datum – pojasnila je ona.

I zaista, pljesnjivi maslac djeluje zastrašujuće, bez ikakve primisli na konzumaciju,. Teško je i zamisliti kako se uopće mogao naći u dućanu. Snimka etikete s otisnutim rokom trajanja potvrđuje navode gospođe iz Splita.

– Ovo je moj protest protiv proturivanja ispod banka sumnjivih proizvoda ne baš nepoznatog proizvođača ubogim kupcima naše siromašne države, koja se lati proizvoda na akciji zbog novog ili, bolje reći, još novijeg nam standarda – zaključuje ova Splićanka.