Marketing

Portal Crna-Hronika jučer je objavila priču o prevarenom majstoru Muhamedu K. iz Pećigrada kod Velike Kladuše u kojoj vlasnici porodične kuće nisu mu htjeli platiti građevinske radove koje je on sa svojim ekipom odradio kod njih.

Kako saznaje isti medij, Muhamed je sa svojom ekipom uradio sve građevinske radove unutrašnjeg objekta porodične kuće, a vlasnici, koji se trenutno nalaze u Italiji, ostali su mu dužni preko 600 eura (oko 1.200 KM).

Nakon probijenih rokova, Muhamed je odlučio stvar uzeti u svoje ruke i polupati prozore na navedenom objektu.

Priča je dobila i svoj nastavak. Muhameda su vlasnici kuće prijavili MUP-u USK-a koji ga je priveo na informativni razgovor nakon kojeg mu je rečeno da će zbog ovoga završiti iza rešetaka.

Ovaj otac troje maloljetne djece pošteno radi kako bi prehranio svoju porodicu, a na društvenim mrežama dobio je na hiljade poruka podrške.

– I dalje mi nisu vratili pare. Sad su me i tužili. Moram na sud, a prijeti mi zatvor. Moram angažovati advokata koji će me braniit. Radio sam im cijelu adaptaciju sprata porodične kuće. Nije pošteno šta nam rade. Prvo ne plate, pa tuže pa moram na robiju. Tuga…, izjavio je Muhamed K. za portal Crna-Hronika i dodao:

– Želim da se zahvalim prijateljima, familiji rodbini, hvala svima na podršci u vezi incidenta. Ne mogu da stignem svakom zahvaliti. Posebno sviju vas pozdravljam i želim vam svako dobro. Moram da idem da radim.