Naslovnica Globus PROCURILE SNIMKE HRVATSKOG EKSTREMNOG DESNIČARA S KOKAINOM, PROSTITUTKAMA I TURBOFOLKOM, ON SVE...

PROCURILE SNIMKE HRVATSKOG EKSTREMNOG DESNIČARA S KOKAINOM, PROSTITUTKAMA I TURBOFOLKOM, ON SVE NEGIRA

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile snimke koje izazivaju veliku kontroverzu u hrvatskoj javnosti.

Na tim snimcima, koje je objavio crnogorski tabloid Aloonline.me, navodno se vidi poznati hrvatski desničar u društvu nekoliko žena, za koje se pretpostavlja da su prostitutke, kako konzumira kokain.

Na jednoj od snimaka, koji je izazvao najviše pažnje, desničar i još jedan muškarac su u društvu dvije žene, dok konzumiraju kokain. U pozadini se čuje turbofolk glazba, a atmosfera na snimci sugerira nešto daleko od javnog morala. Na drugoj snimci vidi se kako jedna od žena sjedi u krilu desničaru, dodatno pojačavajući kontroverzu.

Međutim, autentičnost ovih snimaka nije potvrđena, a niti se zna kada su nastali ili gdje. Ipak, Aloonline.me tvrdi da je osoba koja se pojavljuje na snimkama Velimir Bujanec, poznati hrvatski desničar, koji je već ranije bio upleten u skandale s kokainom i prostitucijom.

Velimir Bujanec, koji je ekstremni desničar i voditelj kontroverznih emisija na manje poznatim televizijskim kanalima, oštro demantira sve optužbe. U izjavi za Nacional.hr, Bujanec tvrdi da osoba na snimkama nije on, već da je riječ o pokušaju kompromitacije i podvale. Također, sumnja da su snimke montirane uz pomoć umjetne inteligencije kako bi mu nanijele štetu.

Ovo je samo najnoviji skandal u nizu koji prati Velimira Bujanca, no konačna istina o ovim snimkama tek će se otkriti kako istražitelji budu provodili daljnju istragu.

‼️BUJICA BUJANECOVOG BLUDNIŠTVA!!!‼️🔞

(VIDEO)🎥 Hrvatski neonacist se bahanalizira uz srpsku glazbu !!! 🥴 Video orgije novinara Velimira Bujaneca…private party…🤮 #Bujica #rijekepravde #politikahr @indexhr @jutarnjihr @SlobodnaDalmac1

Slijedi niz ⬇️⬇️⬇️

1/4 pic.twitter.com/CUIYq3M3sU

— Enis Z (@z_enis75) April 11, 2024