Naslovnica Magazin S bratom Halidom dogodila joj se ‘Iskra‘…Indira iz Colonie otkriva sve o...

S bratom Halidom dogodila joj se ‘Iskra‘…Indira iz Colonie otkriva sve o duetu koji će s sa Bešlićem izvesti u Vodicama: Naježit ćete se na prve taktove

Nju nikad nećete vidjeti loše raspoloženu! Bilo da se nalazi u žiriju popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato – All Stars” koji svake nedjelje na Novoj TV prati stotine tisuće gledatelja ili da pjeva na nekom koncertu, Indira Levak iste sekunde popravlja raspoloženje.

Pogađate već da je to zbog njezina prepoznatljivog zaraznog osmijeha, ali i hitova, od onih koje je nekad pjevala u Coloniji pa do njezinih samostalnih pjesama. Ovih je dana s dobrim prijateljem, bratom kako ga zove, Halidom Bešlićem snimila pjesmu “Iskra”, koju će zajedno izvesti početkom lipnja u Vodicama na CMC festivalu. Samo za Reflektor, Indira otkriva kako je pjesma nastajala i zašto će se o “Iskri” još itekako pričati.

Što možete reći o pjesmi “Iskra”, koju ćete otpjevati na CMC festivalu zajedno s Halidom Bešlićem? Sudeći po tome tko je pjeva, nema sumnje da se i njemu i vama smiješi novi hit.- Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, a ja sam autorica stihova koji diraju u dušu. Već godinama Halid i ja govorimo o duetu, no nikako se nije dogodila prava pjesma, do sada. Na veliku radost i sreću, kada smo Branimir i ja napisali “Iskru”, znali smo da je to ta pjesma koju ću otpjevati s mojim bratom Halidom. On mi već godinama zamjera što ga nisam pozvala da zajedno otpjevamo “Gukni golube”, koju uistinu voli. Govorila sam mu: Pričekaj, doći će naša pjesma! I to se sada dogodilo. Oboje smo oduševljeni kako zvuči, a vjerujem da će se svidjeti i publici.

Kada možemo očekivati premijeru u radijskom eteru?- Još nemamo datum, ali saznat ćete na vrijeme. Sve je usklađeno s nastupom na CMC-u tako da još malo trebate pričekati.

Hoćete li snimati spot?

– Zbog cijele situacije s pandemijom trenutno nam je snimanje spota teško izvedivo, ali ima vremena.

Kako je došlo do suradnje s Halidom?

– Dugo smo kuhali ovaj duet, ništa osrednje nije dolazilo u obzir. Čekali smo pjesmu koja će osvojiti mnoga srca, ne samo po emociji nego i da lako ulazi u uho na prvo slušanje. To se upravo dogodilo s “Iskrom”, jer kada krenu prvi taktovi i čujete prve stihove – naježite se! Halid je legenda i uistinu je gušt s njim raditi, pjevati, družiti se. Oduvijek mi je bila želja snimiti duet i eto – napokon se ostvarila! On je svoje vokalne dionice snimao u Sarajevu, ja u Zagrebu, i kada su se povezali u studiju, nastala je čarolija prenosi Slobodna Dalmacija.