Marketing

Pjevačeva ljepša polovina je prvi put pred kamerama govorila o njihovoj ljubavi, zajedničkom životu i roditeljstvu.

Kako kažu, ljubav je planula već na prvi pogled, a Sidik je za Grand otkrio kako ga je Emina osvojila.

“Ja sam se ranije šalio da ću oženiti onu koja voli i zna sa kravama, srce je na kraju odlučilo. Ona mi je brzo prirasla srcu, sve se odigralo u mjesec ili dva i evo sad smo već dugo zajedno”, otkrio je za Grand, a njegova ljepša polovina je otkrila detalje njihovog poznanstva.

“Zajedno smo malo više od godinu dana. Upoznali smo se i on je htio da me ženi (smijeh). Nisam mnogo razmišljala. Iskreno, nisam ga gledala ranije tokom takmičenja, ali nakon upoznavanja na jednoj svadbi sam našla sve njegove snimke na YouTubeu”, ispričala je Sidikova supruga, a na pitanje da li ga tjera da pjeva kod kuće, pjevač se našalio:

“Kod kuće mi kaže ‘Samo ćuti’. Šalim se malo, ona mi je ogromna podrška. I kroz kuću moram da pjevam”, naveo je.

Par se prvi put u ulozi roditelja ostvario tokom Sidikovog učešća u „Zvezdama Granda“, a kako kažu u novoj ulozi su se sjajno snašli.

Sidik često svog nasljednika uspava pjesmom, ali i ostale članove porodice.

Supruga je otkrila koliko joj teško padaju njegova snimanja u Grandu.

“Kad ode na snimanja ja mu kažem samo da javi da li je prošao. Bilo mi je baš teško kada sam bila u bolnici, ali i sad kad je sin tu sa nama, teže mi je kad krene od kuće, ali sve to prođe”, dodala je Emina za koju suprug tvrdi da je izvrsna domaćica.

Za sve đakonije koje su nas dočekale na stolu, bila je zadužena upravo ona.

Kako izgledaju kuća Sidika Šabanović i porodična farma koju posjeduje u Visokom, u Bosni i Hercegovini, pogledajte u VIDEU.