Naslovnica Vijesti Stanivuković: SNSD je oteo od Banjalučana 10 miliona KM, a Ninković neka...

Stanivuković: SNSD je oteo od Banjalučana 10 miliona KM, a Ninković neka pres drži ispod zadnjice konja

SNSD je OTEO od grada i građana Banjaluke 10 MILIONA KM, tvrdi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Odbili su tačku koja se odnosi na prihode od poreza na nepokretnosti, koje na raspolaganju ima sve i jedna lokalna samouprava u Republici Srpskoj, ali ne i Banjaluka! Ovo je novac koji je planiran za subvencije za vrtiće, Dom zdravlja, socijalne politike i davanja, povoljniji i besplatan javni prevoz i slično.Zato ću zakazati sastanak za sutra u 11.00 časova i pozvati sve šefove klubova i odbornike Skupštine Grada kako bismo razgovarali o terminu nove sjednice, s obzirom da je prošlo 15 dana od dana kada sam iskoristio zakonsko pravo i zatražio zakazivanje sjednice, a ista od strane rukovodstva Skupštine nije zakazana!” napisao je on na Facebooku.

Na pres konferenciji koju je održao u Gradskoj upravi imao je šta reći i Predsjedniku Skupštine grada Ljubi Ninkoviću, koji je najavio pres konferenciju preko puta “Ekvatora” a vezano za izgradnju i rekonstrukciju kružnog toka pored tog tržnog centra.

“Neka zna Ljubo Ninković da će na ovom kružnoj raskrsnici kod Ekvatora biti i park i Tvrtko na konju, a on može držati pres ispod zadnjice ovog konja”, rekao je Staniovuković, dodavši će ga ispod konja dočekati stolica.