Naslovnica Globus Targedija u Srbiji: Mladić se zabio u vozilo kolega iz razreda, poginuli...

Targedija u Srbiji: Mladić se zabio u vozilo kolega iz razreda, poginuli na mjestu

Beograd 15.12.2011. Vojvodjanska ulica 373 beogradsko naselje Surcin saobracajna nesreca dva automobila, povredjeni vozaci automobila prevrtanje automobila, prevrnuti automobil, krov automobila policija uvidjaj hitna pomoc, vozilo hitne pomoci, mokar kolovoz, mokre ulice foto : Zoran Loncarevic

Danas je u 1:40 sati iza ponoći u Gornjem Malinovcu, u centralnoj Srbiji, došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića. U njihov se automobil zaletio mladić kojeg su poznavali od malena, a sva su trojica zajedno išla u školu.

“Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina dijelili su đačku klupu i bili u istom razredu. Divni i dobri, mladići za primjer. Sudbina se zaista teško poigrala s njima. Nastradali N.Š. (23) bio je zaposlen u autoservisu, a R.K. (23) bio je talentovani nogometaš”, pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23) su bili najbolji drugovi. Rođak nastradalog Nikole kazao je za portal Nova.rs da još nema snage da ode da izjavi saučešće.

“Prođem pored kuće, puna kuća ljudi, u dvorištu automobili. Da je sreća da idemo da slavimo, da ga ženimo, a ne da idem majci da izjavim saučešće jer joj je sin nastardao. Ima braću blizance, ali sina prvijenca su izgubili. Čujem jauk iz kuće, pa mi teško da uđem, skupljam snagu. Nije što su naši, ali vjerujte mi da su to djeca jedanput, što se kaže. Obojica su radila, jedan je radio u tehničkom pregledu, drugi sa rashladnim uređajima. Ne znam, kako ćemo svi ovo da preživimo“, navodi potreseni rođak nastradalog mladića.