(VIDEO) “Nijedan me nije zvao na svadbu” Adila nakon razvoda SINOVI ZABORAVILI, tvrdi da im je majka “isprala” mozak

Marketing

Po priči ovog Adila iz Bosne i Hercegovine, brak je postao sve više interes, a sve manje ljubav. On je godinama bio u braku i dobio dva sina koji su sad odrasli ljudi i imaju svoje porodice. Međutim, zbog lošeg odnosa sa ženom, ostao je u lošim odnosima i sa sinovima, a to je rana koja je najdublja.

Sad bi se ponovo ženio, ali kaže da ne može da pronađe pravu ženu i zato je još uvijek sam.

Kaže da mu je važno da je vrijedna, da hoće da radi, da joj nije teško da ustane u 5 sati, da među njima potoji poštovanje.

– Sutra bih se oženio da mogu da nađem onu pravu. Ako žena ode u goste pristao bih i ja da perem veš, a ako je kod kuće to je njen posao – kaže on.

– Bog je dao ženu da radi kućne poslove – to je njegova izjava, a uvjerenja su jako loša.

Kaže da kako se razveo, ostao je u lošim odnosima sa oba sina, piše Stil.

– Ženili su se, a nijedan mene nije zvao na svadbu. Nije ni moja četiri brata, a na svadbu su mu došli svi sa ženine strane. Ali ja znam i zašto je to tako. Majka im je mozak isprala. Okrenula je sinove protiv mene. Ja to nisam radio, nisam takav čovjek – kaže on.

Kaže, kad bi želio da priča, misli da bi im se rođena majka ogadila.

– Ne znaju oni šta je ona radila, na šta je bila spremna. Ja kad bi im ispričao s kim je i šta radila, ogadila bi im se za života. Ali neću to da pričam – tvrdi Adil.

– Ona da je dobra majka trebala je da kaže: Djeci idite kod svog oca, kakav god da je, vaša je krv, on vas je napravio. Ali ne, ona je njih totalno okrenula protiv mene i to me najviše boli – kaže on.

Kaže, da je drugačija situacija bila, da je on bio u poziciji da sinovi sa njim ostanu, on bi drugačije postupio.

– Ja bih im rekao, djeco, sinovi moji, treba da idete i da gledate svoju majku – kaže Adil.

Otac treba da ostane uvijek otac, kao i majka svom djetetu, bez obzira u kakvim su relacijama supružnici.