Naslovnica Top vijesti VUKANOVIĆ IZVRIJEĐAO RATNOG ZLOČINCA: „Udbaško laprdalo i smeće, lažni crveni vojvoda Vojislav...

VUKANOVIĆ IZVRIJEĐAO RATNOG ZLOČINCA: „Udbaško laprdalo i smeće, lažni crveni vojvoda Vojislav Šešelj

-Nadam se da će Marić i Služba organizovati neki duel uživo sa Šešeljem na Happyju i u Beogradu, da ukrstimo koplja i ogolimo mračne strukture iz jazbina, poručio je Vukanović.

-Kako sam i najavio, udbaško laprdalo i smeće, lažni crveni vojvoda Vojislav Šešelj objavio je o meni knjigu sa naslovom „Praznoglavi uškopljeni jarac Nebojša Vukanović“, koja se uklapa u njegov literalni opus i u kojoj je, sa timom saradnika, analizirao moje tekstove i javne nastupe.

Sve je uradio po nalogu Dodika i Službe, sa ciljem da me nekako pokušaju diskreditovati. Velika je čast da Šešelj i Služba sa Banjice do detalja analiziraju svaki moj korak i rad Liste za pravdu i red, jer smo ojačali, ugrožavamo njihove interese jer nismo dio nikakvih struktura niti pod kontrolom bilo kog centra moći, a sloboda koje proosimo i kojoj težimo, za njih je najveća opasnost, poručio je zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović.

-Šešelj je potrošena i tužna ličnost iz naše skorije prošlosti, koji bi možda i imao neku pozitivnu ocjenu da se povukao iz javnosti kad se vratio iz Haga a ovako je postao sluga vlasti, zadužena za prljave poslove, medijske ispade i targetiranje svih koje Služba smatra opasnim neprijateljima. On je u suštini nebitan, važno je ogoliti naručioce iz sjenke, koji ga huškaju.

Nadam se da će Marić i Služba organizovati neki duel uživo sa Šešeljom na Happyju i u Beogradu, da ukrstimo koplja i ogolimo mračne strukture iz jazbina, koje nas 3 decenije guraju u ponor, jer su upravo obe i lažni udbaški nacioanlizam uzrok naših poraza i teške situacije u kojoj se nalazimo.

Velika mi je čast što se Služba digla na noge i pisala veliko pismo i knjigu, što znači da ih opasno ugrožavamo i da smo ojačali u narodu, što ih nervira i plaši, zaključio je Vukanović.