Naslovnica Vijesti Zeničanin napadnut u Neumu: U mraku ga napao s leđa, udario po...

Zeničanin napadnut u Neumu: U mraku ga napao s leđa, udario po glavi i zaparao po leđima

Muškarac iz Zenice u Neumu je u ponedjeljak navečer zadobio lake tjelesne povrede nakon što ga je ne nepoznata osoba napala zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, doznaje Bljesak.info iz MUP-a HNK-a.

Zadobio lakše povrede
Kako doznajemo, M.K. (37) iz Zenice, koji je privremeno nastanjen u Neumu prijavio je da ga je poviše odmarališta “Pliva Jajce” u Neumu u mraku s leđa napala nepoznata osoba zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, a zatim ga oštrim predmetom zaparala u predijelu leđa. Nakon toga M.K. je pao na pod i nakratko izgubio svijest. Istom je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Neum gdje je dežurni liječnik konstatirao lake tjelesne ozljede.

S događajem je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj te je upoznata kriminalistička policija.

Učestali incidenti
Čitateljica iz Neuma nam se javila govoreći o konkretnom slučaju od ponedjeljka, te navodeći kako u blizini Parkinga u Neumu učestalo događaju incidenti.

– Ovo više nije normalno, svaki dan policija dolazi. Nitko ništa ne poduzima ni policija ni inspekcija ni nitko, općina… U ponedjeljak je dijete od 14 godina ubolo muškarca, napisala je čitateljica između ostalog u poruci koja je stigla u inbox portala Bljesak. info.

Naša čitateljica tvrdi kako je riječ o sukobu poznatih osoba, koji uopće nisu iz Neuma, pozivajući nadležne na reakciju.