Naslovnica Magazin Zvezde Granda imaju novu voditeljicu, evo ko će zamijeniti Sanju Kužet

Zvezde Granda imaju novu voditeljicu, evo ko će zamijeniti Sanju Kužet

Nekadašnja pjevačica i voditeljica Ana Sević zamijenit će Sanju Kužet u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.
Ana Sević je sada priznala da poziv Saše Popovića nije mogla da odbije.

– Osjećaj je divan, imam osjećaj kao da sam jučer bila ovdje. Ja ovu scenu volim, osjećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvijek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila. Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovdje sam gdje jesam i zadovoljna sam – rekla je Ana Sević za “Blic”.

Pjevačica je otkrila kako je njen suprug reagovao što se vraća na scenu.

– Suprug je bio oduševljen, emotivan, on voli da sam ja na sceni, voli da sam ja u medijima. Ovo je za mene zadovoljstvo, a ne samo posao. On zna koliko će ovo meni značiti, nas dvoje smo tim, sve se dobro kombinujemo. Nikome ništa neće faliti – rekla je ona.

Sevićka je otkrila da ima pozitivnu tremu, a da će se potruditi da takmičarima bude podrška.

Ja uvijek imam pozitivnu tremu, i kada sam se takmičila uvijek sam jedva čekala da izađem na scenu. Uhodaćemo se svi zajedno i sigurna sam da ćemo svi uživati. Toliko se saosjećam sa svim takmičarima, možda nekad i previše. Kada sam treće dijete rodila, plačem non stop. Trudiću se da im olakšam sve što mogu – rekla je ona.