Naslovnica Magazin Trudna Katarina Grujić se udala za fudbalera Marka Gobeljića!

Trudna Katarina Grujić se udala za fudbalera Marka Gobeljića!

Katarina Grujić udala se jučer za svog vjerenika Marka Gobeljića.
Pjevačica i fudbaler zakleli su se na vječnu ljubav pred članovima najuže porodice i prijateljima. Kako Kurir saznaje, veliko slavlje odloženo je za sljedeću godinu. Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa koronavirusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.
Pjevačica za najsretniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu, već je izabrala ljetnju cvjetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava vjenčanja, možete vidjeti i na fotografijama sa proslave, na kojima se vide mlada i mladoženja sa vjenčanim burmama na rukama, javlja Kurir.
Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapjeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Podsjetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila “da”, dok je bila na koljenima i držala se za glavu, ne vjerujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vijest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htjela da potvrdi.

Trenutno se, navodno, nalazi u šestom mjesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.