Naslovnica Sport NEOBIČNA AKCIJA Navijači Željezničara žele postati glavni sponzor kluba

NEOBIČNA AKCIJA Navijači Željezničara žele postati glavni sponzor kluba

26.08.2022., Stadion Grbavica, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Sarajevski derbi FK Zeljeznicar - FK Sarajevo. Photo: Damir Hajdarbasic/PIXSELL

Otvorili su poseban broj telefona 17045 za donacije, a one se mogu izvršiti i Paypalom te uplatnicom

Navijači Željezničara žele postati glavni sponzori kluba. Cilj im je u ovoj neobičnoj, historijskoj akciji skupiti minimanlo 300 hiljada konvertibilnih maraka kako bi zakupili mjesto generalnog sponzora svog kluba.
Otvorili su poseban broj telefona 17045 za donacije, a one se mogu izvršiti i Paypalom te uplatnicom.

“Kroz historiju našeg kluba, najljepše slike, prilike i trenutke kreirali su navijači i svojim djelima i odanošću pokazali smo da smo pokretačka snaga koja nikada neće zakazati.

Naša spremnost, privrženost i požrtvovanost nije se ogledala u lijepim momentima i uspjesima, nego suprotno. Sve navedeno uvijek smo pokazivali onda kada je bilo najteže i onda kada je to najviše trebalo!
Do sada se pred grupu nije postavio veći izazov i iskušenje, predstoji nam mukotrpan rad i borba da ovo uradimo uspješno kao i sve projekte do sada. Grupa se ispred svih Željinih navijača odlučila na potez koji još uvijek nije viđen u svijetu sporta, a to je da NAVIJAČI BUDU GENERALNI SPONZOR KLUBA!

Cilj ovog projekta je obezbjediti minimalno 300.000 KM, te zakupiti mjesto generalnog sponzora. Odlučeno je da bude otvoren poseban telefonski broj preko kojeg svi Željini navijači mogu dati svoj doprinos u iznosu od 2 KM po pozivu”, stoji u saopćenju Manijaka.