Naslovnica Globus Cure detalji dvostrukog ubistva u Ljubljani: Mrtav i počinitelj, sumnja se šta...

Cure detalji dvostrukog ubistva u Ljubljani: Mrtav i počinitelj, sumnja se šta je motiv

Dvoje je mrtvih u pucnjavi u Ljubljani. Oko 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Dvije osobe su poginule, a počinitelj je prvobitno pobjegao te kasnije pronađen mrtav

Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su od posljedica teških prostrijelnih povreda preminule na licu mjesta, javljaju slovenski mediji. Do pucnjave je došlo u lokalu Sombrero u Fužinama.

Očevici su za STA rekli da su žrtve bili gosti u lokalu kada im je počinitelj prišao. S terase su se povukli na dječje igralište puba, gdje je napadač navodno izvadio pištolj i ustrijelio ih. Prema riječima mještana koji su poznavali žrtvu, moglo bi se raditi o njihovom dužničkom sporu. Policija zasad nije otkrila motiv čina.

Ljubljanska policijska uprava prvo je objavila da je počinitelj u bijegu, a potom da su u okolini pronašli mrtvog muškarca za kojeg vjeruju da bi mogao biti počinitelj, javlja RTV Slo.

Kako neslužbeno saznaje STA, počinitelj je navodno pobjegao automobilom, a nakon bijega kod sebe je navodno još imao oružje, kao i ručnu bombu. Na predjelu Polja zaustavio je automobil, izašao iz njega i potom presudio sebi. Policija ovu informaciju još nije potvrdila.

‘Molimo da se pridržavate uputa policijskih službenika na licu mjesta i da zadržavanjem na licu mjesta ne ometate rad interventnih službi’, mole i iz Policijske uprave Ljubljana.