Naslovnica Globus DRAMA NA ZAGREBAČKOJ KLINICI: Doktorica prijetila direktoru – “Crknite Hercegovci!”

DRAMA NA ZAGREBAČKOJ KLINICI: Doktorica prijetila direktoru – “Crknite Hercegovci!”

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice.

Prava drama odvila u Zagrebu zbog nedobivene specijalizacije zbog čega je doktorica (46) dobila zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a sve zato što je prijetila njezinom direktoru Anti Ćorušiću, te još jednom doktoru.

Prijavljena je za prijetnju koju je poslala u poruci na adresu elektronske pošte bolnice. Bolnička pravna služba zaključila je da se doista radi o ozbiljnom kaznenom djelu, pa je sve prijavljeno policiji. Prijetnje su, kako proizlazi iz prijave, rezultat njezine frustracije što već treći put nije dobila željenu specijalizaciju, saznaje N1.

Nije ju dobila iako je svojevremeno radila na Rebru, a imala je, uvjerena je i najbolje kvalifikacije. Razlog je, posumnjala je ona, bila njezina narodnost, budući da se izjašnjavala kao Srpkinja. Ljuta zbog kako smatra nepravde, okomila se na jednog doktora, te direktora Ćorušića.
“Crknite Hercegovci” i “P…. vam m……. ustaška”, bili su dijelovi njezine poruke, a sve je dovelo do određivanja zabrane približavanja KBC-u Zagreb i njegovim ljekarima.