Naslovnica Magazin Glumac Milan Pavlović na Facebooku je podijelio fotografiju sa bivšim članom grupe...

Glumac Milan Pavlović na Facebooku je podijelio fotografiju sa bivšim članom grupe Zabranjeno pušenje Neletom Karajlićem.

Karajlić je u posljednje vrijeme u fokusu javnosti nakon rasprave sa muzičarom Sejom Sexonom koji je Karajliću zabranio izvođenje pjesama Zabranjenog pušenja na koncertima.

“Malo vas je…. Malo vas je… Pi*kice”, napisao je Milan Pavlović u opisu.

Nakon objave uslijedili su brojni komentari.

“Šta, kao malo je onih koji ne vole Neleta, a ti ga kao voliš pa porucuješ raji da su pi*kice? Niko Neleta ne mrzi, Neletu niko ne osporava njegov prijeratni rad koji je za mnoge veće glumce od tebe nedostižan. Neletu se osporava njegovo osporavanje svega onoga što Sarajevo jeste, a što je prema ideji onih koje Nele velikodušno podržava trebalo biti uništeno u četiri godine opsade. Pij s Neletom, ljubi se i tri puta ako hoćeš ne smeta nikome, samo nemoj lažnog morala sviju ti”, jedan je od komentara upućen Pavloviću.

“Što si ordinirao po Sarajevu, ordinirao si. Sad možeš komotno na Pale promovisati knjige sa smrdom”, drugi je komentar ispod slike.

Podsjetimo, Karajlić je “Nedjeljom u 2” gostovao kod voditelja Aleksandra Stankovića na HRT-u koji ga je pitao ‘da li je četnik’.

“Daleko sam ja od toga. Ja sam protiv svakog oružja, protiv svake upotrebe sile. Samo je izbjegnut rat, dobijen rat. Ako se ne dogodi rat, imamo pobjedu. Ako rat počne, svi smo izgubili. To je moja filozofija”, kazao je Nele.