Naslovnica Top vijesti MUŠKARAC KOJI JE NAPAO POLICAJCA ZADOBIO TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

MUŠKARAC KOJI JE NAPAO POLICAJCA ZADOBIO TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

22.01.2022., Mostar - Na podrucju naselja Balinovac doslo je do sukoba navijaca u kojima je jedna osoba zadobila ozljede, policijska istraga je u tijeku. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Riječ je o muškarcu koji je verbalno, a potom i fizički napao policajce tijekom rutinske kontrole u Dubrovačkoj ulici u noći s petka na subotu.

D.R. (1951) hospitaliziran je na Odjelu za traumatologiju SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život”, potvrđeno je za Bljesak.info iz SKB Mostar .
Riječ je o muškarcu koji je verbalno, a potom i fizički napao policajce tijekom rutinske kontrole u Dubrovačkoj ulici u noći s petka na subotu. Kako je za ranije za “Avaz” kazao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Ljudevit Marić policajci su prilikom privođenja upotrijebili silu, a D.R. (1951) je nakon lišavanja slobode zatražio liječničku pomoć te je odvezen u CUM Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.
“Policajci su upotrijebili silu i lišili ga slobode, a u tom trenutku osoba im je pružala otpor i jedan od policajaca je zadobio ozljede, za sada, neutvrđenog stupnja”, rekao je Marić. On je potvrdio kako je kod D.R. (1951) nakon alkotestiranja utvrđeno prisustvo alkohola u krvi od 1,47 promila. O svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj , koji je naredio poduzimanje svih nužnih istražnih radnji s ciljem potpunog rasvjetljavanja ovog događaja koji se tretira kao napad na ovlaštenu službenu osobu.