Naslovnica Magazin PAO MU MRAK NA OČI Bivša NBA zvijezda Vlade Divac pretukao prijatelja,...

PAO MU MRAK NA OČI Bivša NBA zvijezda Vlade Divac pretukao prijatelja, nabacivao mu se kćerki

Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čovjeka kojem je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smještaj u Americi
Nekada veliki prijatelji Vlade Divac i Niša Saveljić posvađali su se na krv i nož.

Proslavljeni košarkaš pretukao je bivšeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se kćerka zvijezde NBA lige Petra požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje, piše Kurir.

Navodno, Niša je Petri pisao da je porasla, da je lijepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla ocu i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čovjeka kojem je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smještaj u Americi. Pobjesnio je i rekao da će ga prebiti čim ga vidi. To se i dogodilo.
Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu namjeru, ali Vlade nije želio uopće da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

– Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovjek. Žao mi je ako je moja namjera pogrešno shvaćena – rekao je nekadašnji fudbaler i nastavio:

– U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte.

On ističe da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

– Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim – dodao je.

Divac se novinarima nije javljao na telefon.