Naslovnica Top vijesti U Trebinju uhapšeno šest osoba, zaplijenjena droga

U Trebinju uhapšeno šest osoba, zaplijenjena droga

TРЕБИЊЕ, 11. ОКТОБРА /СРНА/ - У Tребињу је јутрос ухапшено шест лица из тог града, док се за још једним трага, због основане сумње да су извршили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога, рекао је начелник Полицијске управе Tребиње Синиша Лакета.

U okviru policijske akcije “Strač”, u Trebinju je jutros uhapšeno šest osoba iz tog grada, dok se za još jednom traga, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, potvrdio je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Laketa je rekao da su izvršeni pretresi na sedam lokacija, te da su tokom akcije zaplijenjena 782 grama hašiša, 469 grama spida i kilogram bijele praškaste materije za koju će se naknadnim vještačenjem utvrditi da li je riječ o stimulansima koji su proglašeni za opojne droge.

“Pronađen je i aparat za vakuumiranje, najlonske vakuum kese, medicinski špric u kome se nalazi manja količina žute tečnosti koja asocira na amfetaminsko ulje, manja količina marihuane, mobilni telefoni, 201 metak i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom”, rekao je Laketa.

On je potvrdio da se radi o osobama koje su od ranije poznate po vršenju krivičnih djela.