Naslovnica Magazin Djeca izabrala svoju stranu: Kćerka i sin Harisa Džinovića nakon razvoda ostali...

Djeca izabrala svoju stranu: Kćerka i sin Harisa Džinovića nakon razvoda ostali u vili sa ocem

Naime, Melina i Haris Džinović već neko vrijeme ne žive zajedno.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku, a sebi je kupila stan u elitnom delu Beograda u kom sama živi.

 

Djeca, sin Kan i kćerka Đina su, kako saznaje Blic ostali da žive kod oca u vili.

 

Podsjetimo, Haris Džinović je za “Showbuzz.dnevnik.hr” potvrdio da su on i Melina stavili tačku na brak.

 

– Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž posljednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – naveo je Haris Džinović i otkrio kako su njihova djeca, kćerka Đina i sin Kan to podnjeli.

 

– Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo – istakao je Džinović, i otkrio kako gleda na to što je njegova kćerka veoma popularna na društvenim mrežama.

 

Inače, pjevač Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

 

U ovaj projekat pjevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona eura, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pjevač pričao javno.

 

– Stalno mjenjam. Nisam arhitekta, nisam građevinski inženjer, ni statičar. Ne čitam nacrte, ni planove. Vidim kada je nešto izgrađeno i onda reagujem. Kažem im: “Srušite mi ovaj zid jer mi se ne sviđa, dajte mi neki drugi, proširite mi garažu da ne ulazim kroz iglene uši”. To su sasvim normalne promene tokom gradnje, ne razumem što bih zbog toga bio težak. Plaćam to i želim da izgleda kako hoću. S druge strane, arhitekta i inženjer grade to i odoše, a ja ostajem tu. Znači, gradim za sebe, a ne za njih – ispričao je Haris jednom prilikom.