Naslovnica Sport Đoković dobio ‘nemoralnu’ ponudu iz Saudijske Arabije

Đoković dobio ‘nemoralnu’ ponudu iz Saudijske Arabije

Iz Saudijske Arabije je još u februaru stigla najava velikog teniskog spektakla pod nazivom “Slam šest kraljeva”, a pažnju je privukao i nagradni fond turnira.

Kako je prvobitno objavljeno na ovom prestižnom turniru trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev i Holger Rune.

Kako je saznao britanski „The Telegraph“, svaki učesnik trebalo bi da dobije ček od 1,5 miliona dolara, dok bi pobjednik bio bogatiji za čak šest miliona dolara.

To znači da bi Novak Đoković, u slučaju nastupa i pobjede, mogao da zaradi duplo više nego kada bi osvojio US Open, čiji je nagradni fond bio tri miliona dolara.

Kraljevska porodica Saudijske Arabije biće u Rijadu i očekuje se da će ispuniti tribine na teniskom spektaklu.

Takođe, najavljeno je da će ovaj teniski spektakl biti organizovan usred ATP sezone, najvjerovatnije između mastersa u Šangaju i Parizu.

Sada se očekuje da se definišu svi detalji, kao i potvrda toga ko će nastupiti na ovom spektaklu.

Nadal je pri kraju karijere, još uvijek nije objavio gdje će se zvanično oprostiti, ali treba znati da je nedavno postao ambasador tenisa u Saudijskoj Arabiji, pa je i te kako moguće da ga vidimo u Rijadu krajem sezone.