Naslovnica Magazin ‘Konačno prva dama sa stilom, elegancijom i profinjenošću’: Supruga Denisa Bećirovića stajlingom...

‘Konačno prva dama sa stilom, elegancijom i profinjenošću’: Supruga Denisa Bećirovića stajlingom ukrala pažnju

Mirela Bećirović, supruga člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, pojavila se u elegantnom modnom izdanju na svečanom prijemu u sarajevskoj Vijećnici povodom Dana državnosti BiH. Ona je za ovu svečanost obukla dugu plavu haljinu i crne štikle, a izgled je upotpunila zlatnim naušnicama i prstenom.

Bračni par Bećirović fotografisan je na pozornici sa Žejkom Komšićem i njegovom suprugom Sabinom, koja je obukla crnu haljinu iznad koljena.
Mirela se ranije nije često pojavljivala u javnosti. Ipak, sa Denisom je ovog ljeta prošetala crvenih tepihom na 28. izdanju Sarajevo Film Festivala.

Sada je zbog javnih događaja, kojima prisustvuje sa suprugom, privukla pažnju besprijekornim izgledom i modnim ukusom, piše Tuzlanski.ba.

“Konačno prva dama… sa stilom elegancijom i profinjenošću”, “prava dama elegantna i odmjerena”, “divna žena, i pojavom pokazuje da želi da oda važnost funkciji koju će njen muž obavljati”, samo su neki od komentara.

Denis Bećirović je nedavno na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju sa svečanosti na kojoj je položio zakletvu i zvanično postao član Predsjedništva BiH.
Imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Danisa, koji je dobio ime po našem oskarovcu, i 11-godišnju kćerku Enu-Miju.

Inače, novi član Predsjedništva BiH o svom privatnom životu rijetko javno govori, ali je neke detalje otkrio prije nekoliko mjeseci.