Marketing

Festival sporta iz dana u dan iz sedmice u sedmicu primiče se Visokom i KSC “Mladost” gdje će hiljade posjetilaca uživati u sjajnim sportskim trenucima tokom mjeseca decembra.

Tradicionalni Novogodišnji malonogometni turnir „Memorijal Midhat Ahić” ove godine će biti održan od 18. do 24. decembra.

Nagradni fond je dosad najveći i iznosi 12.500 KM, a pobjedniku turnira će pripasti nagrada u iznosu od 7.000 KM, drugoplasiranoj ekipi 2.000 KM, trećeplasiranoj 1.000 KM i četveroplasiranoj ekipi 350 KM.

Kotizacija za učešće iznosi 350 KM, a predviđene su i pojedinačne nagrade za najboljeg golmana, igrača i strijelca turnira.

Pored takmičenja u seniorskoj konkurenciji, ove godine turnir će biti održan i za kategoriju veterana 38+, a za najboljeg igrača, strijelca i golmana su obezbjeđene vrijedne nagrade.

Organizator je Gradski nogometni savez Visoko u saradnji sa JU Centar za kulturu, sport i informisanje Visoko, a generalni pokrovitelj je Gradska uprava Visoko.

Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 061 493 494 (Kenan Buza) i 062 883 977 (Abdulaziz Mihaljevic).

Očekujemo Vas, budite i ove godine dio vrhunskog sportskog futsal spektakla koji će ponovo u Visokom okupiti najbolje haklere BiH i Regiona.