Marketing

Specijalne jedinice MUP-a Republike Srpske prekjučer su uhapsili tri osobe u trenucima kada su pokušali oteti bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića.
Od troje uhapšenih su dvije žene, a jedna od njih je Diana Jović Cvetinović, a prema nezvaničnim saznanjima motiv otmice je bio novac. Navodno su ove tri osobe duži period pripremale teren za izvršenje krivičnog djela, ali je policija saznala njihove namjere te ih uhapsila.
Prema nezvaničnim saznanjima Diana Jović Stevanović je s advokatom Milošem Stevanovićem već duže vremena u sudskom sporu, a vrijednost spora je navodno oko pola miliona maraka te da je to bio “okidač” da se planira otmica s još dvije osobe.
Navodno je prije nekoliko godina kompanija Standard grupa, u vlasništvu advokata Miloša Stevanovića, kupila 22 prodajna objekta od firme Krušik, koje je poslovalo u sastavu firme “Shop&GO” na čijem je čelu bila upravo Diana Jović-Cvetinović.
Međutim, u međuvremenu je došlo do sudskog spora između novog vlasnika kioska i firme Krušik. Kupovina firme je dogovorena za milion KM, a po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM.
Međutim, odbijao je platiti ostatak jer je tvrdio da nije objektivno prikazano stanje kompanije koja je posjedovala 22 kioska te je zbog toga došlo do sudskih sporova i na kraju pokušaja otmice.

Pored Jović Cvetinović uhapšeni su i Sanja Stupar i Igor Perić.