Marketing

Transrodna pjevačica Elektra Elite riješila je da se ponovo uda. Naime, nakon uspjeha koji je doživjela sa posljednjom pjesmom “Diva”, pjevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švajcarsku. Kako se saznaje, Elektra je započela vezu sa jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio, piše Nova.rs.

„Kada je u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pjesama i snimanja emisija, pjevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vrijeme su se dopisivali, da bi se opet vidjeli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je prostitucija primarno zanimanje. U njoj je vidio dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu“, priča izvor i dodaje da je Elektru novi partner posjećivao u Švajcarskoj.

„Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan“, otkriva naš izvor.

Elektra je inače u muzici napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umjeća i sposobnosti.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Elektrom, ali ostala je nedostupna do objave ovog teksta.

Podsjetimo, Elektra Elite, prije nego što je postala transrodna osoba, iza sebe ima brak i dvoje djece. Ona je sa bivšom suprugom ostala u odličnim odnosima, a sin i kćerka su je podržali u odluci da postane žena. Elektra se već 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskom i ozbiljno se zalaže za legalizaciju u Srbiji. Na muzičku scenu pojavila se u septembru prošle godine sa duetom koji je snimila sa Angelinom, nakon čega je nastavila samostalnu karijeru i napravila milionske preglede na Youtubeu i dobila veliku armiju fanova.