Naslovnica Magazin Transrodna pjevačica Elektra udaje se za biznismena iz Mostara: Ne smeta mu...

Transrodna pjevačica Elektra udaje se za biznismena iz Mostara: Ne smeta mu što se bavila prostitucijom

Transrodna pjevačica Elektra Elite riješila je da se ponovo uda. Naime, nakon uspjeha koji je doživjela sa posljednjom pjesmom “Diva”, pjevačica se privremeno sklonila iz javnosti i medija, te se vratila u Švajcarsku. Kako se saznaje, Elektra je započela vezu sa jednim biznismenom iz Mostara, koji ju je i zaprosio, piše Nova.rs.

„Kada je u maju nekoliko dana boravila u Sarajevu zbog promocije pjesama i snimanja emisija, pjevačica je upoznala Mostarca s kojim je kasnije nastavila kontakt. Neko vrijeme su se dopisivali, da bi se opet vidjeli i započeli romansu. On je upućen u Elektrin život i nema problem što je javna ličnost i što joj je prostitucija primarno zanimanje. U njoj je vidio dobru osobu i nekog na koga može da se osloni u svakom pogledu“, priča izvor i dodaje da je Elektru novi partner posjećivao u Švajcarskoj.

„Dolazio je u Cirih četiri puta i tamo joj je dao prsten. Elektra je bila u šoku jer se nije nadala tome, iako je s njim ušla u ozbiljnu vezu. Sve joj je bilo u planu, ali udaja nikako. Međutim, očigledno je samu sebe demantovala. Toliko se zaljubila da je i karijeru stavila u drugi plan“, otkriva naš izvor.

Elektra je inače u muzici napravila malu pauzu, te je u jednom intervjuu najavila da je kraj ove godine njen, te da će tek tada pokazati svoja prava umjeća i sposobnosti.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Elektrom, ali ostala je nedostupna do objave ovog teksta.

Podsjetimo, Elektra Elite, prije nego što je postala transrodna osoba, iza sebe ima brak i dvoje djece. Ona je sa bivšom suprugom ostala u odličnim odnosima, a sin i kćerka su je podržali u odluci da postane žena. Elektra se već 13 godina bavi prostitucijom u Švajcarskom i ozbiljno se zalaže za legalizaciju u Srbiji. Na muzičku scenu pojavila se u septembru prošle godine sa duetom koji je snimila sa Angelinom, nakon čega je nastavila samostalnu karijeru i napravila milionske preglede na Youtubeu i dobila veliku armiju fanova.